Welcome to Alpha Real Estate Agency
Αλλαγή ρυθμίσεων:  Ελληνικά  Ελληνικά  |  EUR (€)  |  m²
Languages English English
Currencies GBP (£) USD ($)
Square metric ft² Acres Ha yd²
  
 
 
Ψάχνετε να ενοικιάσετε;
 
Αριθμός αναφοράς #234
Ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Καλέστε μας
+30 28410 28221
+30 6944 666273
info@alpha-property.gr
δείτε επίσης
Πωλήσεις: Projects
€ 1,300,000  
AGNV6135 - Έργο με πολυτελείς βίλλες με θέα τον κόλπο του Μεραμβέλου
Kαθεστώς Ακινήτουs Eνεργός Έτος κατασκευής -
Τύπος κατασκευής Μονοκατοικία Δάπεδα 0
υπνοδωμάτια - Αυτόνομες μονάδες -
μπάνια - Δρόμου -
Εμβαδόν 180.00 m² Aκίνητα τύπου Projects
μέγ. οικοπέδου 5,514.00 m² Tιμή €  1,300,000
συνολικό μέγεθος 180.00 m² Κατάσταση Τιμή

2795 προβολές
Φωτογραφίες
Περιγραφή
Σε μια ιδανική τοποθεσία της ανατολικής Κρήτηςβρίσκεταιένας ελκυστικός,πολύ γνωστός τουριστικός προορισμόςμε εξαιρετικέςυποδομές, που ονομάζεται «Αλμυρός». Σχηματίζεται στην έξοδο του Αλμυρού ποταμού, ο οποίος εκβάλει στα νότια της παραλίας δίπλα στην οποία υπάρχει ο προστατευόμενος υδροβιότοπος που σχηματίζεται στο δέλτα του ποταμού, ο οποίος φιλοξενεί πολλά σπάνια πουλιά. Επίσης, η περιοχή είναι γεμάτη πανύψηλους ευκαλύπτους, καλαμιώνες και φοίνικες.
Ο Αλμυρός βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής (2,5 km) από την κοσμοπολίτικη πόλη του Αγίου Νικολάου που διαθέτει λιμάνι και μαρίνα για ιδιωτικά σκάφη , καθώς επίσης και Γενικό νοσοκομείο , ενώ το διεθνές γνωστό θέρετρο Ελούντα με τα πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα απέχει μόλις 10 χλμ. Κοντινά αξιοθέατα είναι επίσης το νησί της Σπιναλόγκας, το ιστορικό χωριό Κριτσά, το οροπέδιο Λασιθίου καθώς και πολλές ιστορικές Ιερές Μονές και Εκκλησίες όπως η Ιερά Μονή Φανερωμένης, η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Σεληνάρη, η Μονή Κρεμαστών στην Νεάπολη, η Μονή Παναγιάς Καρδιώτισσας και πολλές άλλες. Το οικόπεδο απέχει 70 χλμ. από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Α) Σε αυτή την περιοχή , σε οικόπεδο 11.028,66τ.μ., ιδιοκτησίαςμας, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, σχεδιάσαμεμια σειρά απόπολυτελείς κατοικίες προς πώλησηστη διεθνή αγορά. Λαμβάνοντας υπόψη τιςπεριβαλλοντικές συνθήκες, με σεβασμότης ιδιαιτερότηταςκαιτου οικολογικού χαρακτήρατης ευρύτερης περιοχής, εφαρμόσαμεμια πρωτότυπη οργανική αρχιτεκτονικήπου βασίζεταιστηρευστότητατων δομημένωνμαζώνκαιστην ενσωμάτωσητουςστο έδαφος. Έτσι, οιστέγες είναιμια συνέχειατου εδάφους και σε κάθε κτίριο έχουμε μια γραμμική πρόσοψη που αναζητά την θέα προς την θάλασσαμέσα απόμεγάλες κορνίζεςαπό γυαλί, δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη σημασία στην απομόνωση και ιδιωτικότητα της κάθε κατοικίας, στο οποίο μας βοήθησε πολύ το φυσικό επικλινέςέδαφος.

Έχουμε σχεδιάσει τέσσερις κατοικίες όπου η κάθε μια βρίσκεται σε οικόπεδο 3 στρεμμάτων περίπου και έχει εμβαδόν από 150 έως 180 τ.μ.
Όλες οι κατοικίες έχουν μεγάλη ιδιωτική πισίνα με πολλούς εξωτερικούς χώρους με πέργκολες με θέα στο γαλάζιο του Μιραμβέλλου.
To κόστος της κάθε κατοικίας ανέρχεται στο ποσό των 1.300.000 Ευρώ, συν 150.000 εάν πωληθεί πλήρες εξοπλισμένη και επιπλωμένη.

Β) Το οικόπεδο διατίθεται επίσης προς πώληση και χωρίς τις κατοικίες είτε ολόκληρο είτε διαιρεμένο στα δύο. Εάν πωληθεί ολόκληρο έχει την δυνατότητα να χτίσει τις 4 κατοικίες που περιγράφονται παραπάνω, 150-180 τ.μ. έκαστη (σύνολο περίπου 700 τ.μ.).
Στην δεύτερη περίπτωση που το κάθε οικόπεδο είναι περίπου 5.514 μ2, έχει την δυνατότητα να χτίσει δύο κατοικίες εμβαδού 150-180 Μ2 έκαστη (σύνολο περίπου 350 τ.μ.).
Το τίμημα ολόκληρου του οικοπέδου είναι 1.350.000 Ευρώ και του μισού οικόπεδου 675.000 Ευρώ.
Επαρχιακή Οδός Ιεράπετρας–Πρίνας Επαρχιακή Οδός Ιεράπετρας – Πρίνας, Ιεράπετρα 722 00, Ελλάδα
 •  
 • Ονοματεπώνυμο*
 • Email*
 • Tηλέφωνο*
 • Θέμα*
 • μήνυμα*
 • Κωδικός Ασφαλείας*
    
  Υποβολή
   

Copyright Alpha Property 2012 © All rights Reserved.